BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, November 9, 2010

sila beri perhatian..

salam..
erm hari ni aku agak sedih sikit tau... hmm bukan sebab sape2 tp sbb blog aku ni...
aku pon tak faham sbenarnya... tujuan aku buat blog nia adalah bukan untuk suka2,,, diulangi.. bukan suka2... tp kerana minat aku dengan dunia typing nie... hmm...

mula2 aku buat blog mmg aku byk benda yg tak tahu... tp lama2 aku tgk2 n jenguk2 blog org lain, aku pon dapat laa idea sikit sebanyak... dan bila dah dpt idea... mcm ni laa jd nyer blog aku yg kalian tgk skg nie...

al-kisah...
masa aku mula2 buat blog ni.. first aku tgk n rujuk adalah dr blog ikin chumel... (credit to her)
aku belek2 habis blog dia smpai la ke hari ni dan seterusnya.. haha bkn apa.. blog dia cantik menarik tertarik dan memang de bomb laa dimata hati aku ni... cewahhh...
then, aku rujuk gak kat blog kanip mitosan... kdg2 aku tgk gak blog member2 dorg...

so, apa yang aku dpt kt blog ikin?? aku dpt nuffnang... dpt buat lgu background n background blog aku nie... n sbna nyer byk gak laa... tp yg lucu nye lah kan.. nuffnang ni baru smlm aku lpas buat.. hahaha padan muka kat aku.. sampai 4 akaun yahoo aku cipta... last2 yg ke4 tuh jd gak... alhamdulillah..

skg ni pon still aku ada masalah g... aku nk ltak pic aku kt header tu tp aku tak reti hohoho... still cr punca nyer lg.. huhu..

selain daripada tuh.. jujur aku cakap kadang2 aku geram gak tgk follower aku tak ramai.. huhu aku try ag bg mantapkan aku nyer blog.. nk bg ramai org suka n lawat blog aku ni.. paling penting aku nk ramai yg follow blog aku.

tp kan.. aku fikir sejenak... adakah aku pandai menaip atau aku pndai menulis blog aku nih??
adakah aku ni tak cukup pandai dalam membina ayat??
atau penulisan aku nih agak teruk smpai tade sapa yg nk bace blog aku nih??
atau paling penting laa kn, blog aku ni tak best langsung????
aku asa soalan last tuh laa yg paling tepat kot.. hehehe (senyum lam tangisan!)

now, aku still try lg nk mantapkn blog aku ni... bila aku dah ltak traffic feed kt bwh tuh, bru laa aku tau ada gak yg sudi membaca blog aku nie yg tak seberapa... huhu terharu jugak dalam masa yg sama...

dalam entry kali ni aku nk amik sikit minit untuk aku ucapkan ribuan terima kasih pada ikin... sbb byk tlg aku repair blog ni.. huhuhuhu

mekaseh gak pada mereka2 yg pernah komen kt blog aku ni (ikin gak)... dia sorg jer yg komen pon.. haha... (konpem laa blog aku nie tak best dibaca kan kan kan??? haha

takpe laahhh.... yang penting aku dah cuba sdaya upaya... aku buat blog ni pon bkn laa nk tarik perhatian org.. cuma nk kongsi cerita bersama2... dan kadangkala nk gak bertukar info dan sebagainya.......

ada yang setuju?? sila angkat kaki.. hehe tak tak tak... bg lah thumb-up kt aku.. hehehe

k lah... thats all for today....

Jan & Ayu
*1991 ^ 1989*

1 yang mencorat coretkan:

♪♫Nabila Farahin Osman♪♫ said...

just suggestion.. bella suke blog fatin liyana, fatin suhanah n irene nadia marcello..blog dowg sgt menarik..try la usya amik2 idea..;o)